Hemşireler, kendimizi ne zaman hastane veya sağlık ocağında bulsak bize fedakarca yardımcı olurlar. Eğer siz de yardımınıza koşan sağlık personelinin ve hemşirelerin ayağında hep aynı model terlikleri görmüşsünüzdür. Asıl adı Sabo Terlik olarak adlandırılsa da bazılarınca "hemşire terliği" olarak adlandırılan ve medikal sektöründe çok popüler olan Sabo Hemşire Terlik Modelleri 'ne yakından baktık.


Hemşireler Neden Sabo Terlik Kullanırlar?


Sabo Terlik kullanıcıları arasında hemşireler ilk sırada yer almaktadırlar. Bunun nedeni hemşirelerin Sabo Terliklerin birkaç özelliğinden faydalanmak istemeleridir. Tüm gün ayakta hastalarla ilgilenen hemşireler aynı zamanda hijyen konusunda dikkatli olmak zorunda olduklarından sık sık Sabo Terlik kullanırlar. Onları sağlık ocaklarında, hastanelerde ve daha pek çok yerde Sabo Terlik ile görebilirsiniz. Peki Sabo Terliği hemşireler arasında popüler kılan nedir ve Sabo Hemşire Terlik Modelleri nelerdir? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin.


Hemşirelerin Dışında Kimler Sabo Terlik Kullanır?


Sabo Terlik özellikle sağlık çalışanları arasında çok yaygındır. Bu yüzden Sabo Terlikler genellikle medikal ürün satan pek çok firmanın ürün yelpazesi içinde bulunan son derece önemli bir üründür. Sabo Terlik mesaisinin büyük çoğunluğu ayakta geçen pek çok meslek grubu için vazgeçilmez bir üründür. Elbette Sabo Terliğin doktorlar, eczacılar, hasta bakıcılar ve hemşireler arasında popüler olmasında pek çok faktör vardır.



Sabo Terliklerin kapalı ön kısımları, ayakların en çok bakteri üreten kısımlarından birisi olan ayak parmaklarını viral enfeksiyon ve özellikle cilt hastalıklarına sebebiyet verecek rahatsızlıklardan korur. Ortopedik faydaları şöyle dursun, Sabo Terlikler aynı zamanda son derece hijyeniktir. Bunda ayak parmaklarını koruyan kapalı ön kısmın oynadığı rol oldukça büyüktür. Bu kısım, gözenekli yapısı sayesinde nefes aldığından bakterilerin sevdikleri havasız ortamın oluşmasına engel olurlar. Bu, aynı zamanda bakterilerin sebep olduğu kötü kokunun da oluşmasını engeller. Tüm bu özellikler sadece hemşireleri veya sağlık çalışanlarını değil, hijyene özen gösterilen yemekhane ve imalathanelerde de terliğin sıklıkla kullanılmasına neden olur.




Sabo Hemşire Terlik Modelleri


Aslında Sabo Terlik modelleri kendi arasında çok az farklılık gösterirler. Buna ek olarak sadece hemşireler için üretilmiş Sabo Terlik modellerinden söz edilemese de Sabo Terlikler arasında hemşireler için son derece uygun modeller de bulunmaktadır. Hastaneler ve sağlık ocaklarındaki hemşireler genellikle Dr. Mery Bayan Varis Önleyici YaylıTabanlı Sabo Terlikler kullanırlar. Genellikle parmak koruyan kısım beyaz / lacivert olan bu modeller klasik bir görünüm sergiledikleri ve ortopedik olup varis önledikleri için tercih edilirler.

Hemşirelerin rahatlık ve ortopedik etkilerinden dolayı tercih ettikleri bir başka terlik modeli de Berkemann Tahta Sabo Terlik modelleridir. Berkemann Tahta Sabo Terlikler, genellikle klasik görünümleri dolayısıyla tercih edilirler. Elbette Sabo Terlikler hastane, sağlık ocağı, eczane ve yemekhanelerde kullanıldıkları için klasik bir görünüme sahip olmak zorunda değiller. Eğer ayaklarınızın rahatını düşünüyorsanız parmak koruyucu ön kısmı renkli çiçek desenleri ile süslü desenli sabo terlik modellerini de tercih edebilirsiniz. 



Medikal Sabo Terlik Modelleri


Medikal Sabo Terlikleri esasen Sabo Hemşire Terlikleri ile aynı neredeyse tasarım ve kaliteye sahiptir. Medikal Sabo Terliklerin tek farkı, taban yapısı, tasarım ve diğer konularda çok daha geniş bir yelpazeye sahip olmalarıdır. Medikal Sabo Terlikler arasında Berkemann, Aryan, Gezer gibi firmaların ürettikleri terlik modelleri de yer almaktadır. Bu terlikler "Desenli Sabo Terlik Modelllerinden" çok daha çeşitli tasarım ve renk seçeneklerine sahiptirler. Sabomar.com adresi üzerinden Sabo Hemşire Terlik Modelleri ve Medikal Sabo Terlik Modelleri'nin en seçkin örneklerine hesaplı fiyatlarla ulaşabilir ve dilediğinizi sipariş edebilirsiniz.



Medikal Sabo Terlik Modelleri Hakkında


Sabo Hemşire Terliği modellerine göz attığınızda, bu ürün sınıfına ait Sabo Terlik Modelleri'nin farklı malzemelere sahip olduklarını görebilirsiniz. Aslında medikal sektöründe klasik tasarımı çokça kullanılan sabo terlikler, "Sabo Medikal Terlik", "Sabo Hemşire Terlik" gibi isimlerle anılırlar. Bu modeller tasarım olarak aynı çizgide olup kimisi desenli kimisi ise beyaz veya siyah renktedir. Ancak renkli - desenli - desensiz veya taban kısmı tahta veya başka malzemeden üretilmiş olsa da tüm terlikler aynı tasarım özelliklerine sahiptir. Tahta sabo terlik modelleri sizleri yanıltmasın. Tahta sabo terlik modelleri de en az diğer modeller kadar kullanışlı ve rahattır. Bu yüzden dilerseniz tahta sabo terlik veya tahta medikal sabo terlik adıyla anılan bu Sabo Terlik modellerini de tercih edebilirsiniz.