Gün içerisinde sürekli olarak ayakta durmaları nedeni ile doktorların ayaklarının rahat etmesi gerekmektedir. Bu nedenle de rahat ettikleri bir terliği giymeyi tercih ederler. Sabo terlikler rahat etmeniz için ideal şekilde üretilir. Natürel deriden elde edilir. İç taban kısmı anatomik taban üretilir. Aynı zaman da hafif poliüretan tabandan üretimi gerçekleştirilir. Bu özellikleri sayesinde ayakların dinlenmesine yardımcı olur.


Gün içerisinde sürekli olarak ayakta durmaları nedeni ile doktorların ayaklarının rahat etmesi gerekmektedir. Bu nedenle de rahat ettikleri bir terliği giymeyi tercih ederler. Sabo terlikler rahat etmeniz için ideal şekilde üretilir. Natürel deriden elde edilir. İç taban kısmı anatomik taban üretilir. Aynı zaman da hafif poliüretan tabandan üretimi gerçekleştirilir. Bu özellikleri sayesinde ayakların dinlenmesine yardımcı olur. Aynı zaman da kan dolaşım hızının artmasına da yardımcı olur. Doktor terliklerimizin ter emici özelliği de vardır. İç astarı ter emme özelliğine sahip olarak üretilir. Ayakların koku yapmasını ve terlemesini de engellemektedir. Ayağın önemli noktaları destekleyerek rahat bir şekilde yürümelerine yardımcı olur. Doğal malzemelerden üretimi yapılır. Ayak sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle de doktorların en fazla tercih ettik ürünlerdendir.



Doktor Terliği Hakkında

Orion sabo terliklerimiz hakiki deriden üretilir. Islak ve nemli ortamlarda zarar gelmesi nedeni ile terliğin ıslanması durumunda kurulanması gerekmektedir. Kalorifer ya da soba kenarına bırakılmamalıdır. Hafta bir kez silinmesi durumunda terlik kendi canlılığını korumaya devam etmektedir. Çamaşır makinasında yıkanmamalıdır. Terlikler özel olarak üretilir. Doktor terliklerinin bütün modellerinde el işçiliği kullanılarak üretim gerçekleştirilir. Doktor terliklerinin taban kısımlarında herhangi bir kırılma meydana gelmez. Terliklerimiz taban kırılmalarına karşı altı ay garantili olarak üretilir. İstediğiniz renk seçeneğini bulma durumunuz mümkün. Doktor terliklerimiz hava alma özelliğine sahiptir. Hava alma özelliği sayesinde nasır, tırnak kopması, mantar gibi ayak sorunlarının meydana gelmesini de engellemektedir. Doktor terliklerimiz vücudun bütün yükünün eşit dağılmasına yardımcı olarak doktorların enerjilerini dengelemelerine yardımcı olur.

Doktor Terliği Özellikleri Nelerdir?

Doktor terliği özel olarak yapılan taban yüzeyi ile kaymayı da engeller. Ortopedik bir taban özelliğine sahiptir. Ürün farklı desenlere ve farklı renk seçeneklerine sahiptir. Kaliteli bir malzemeden ürünlerimizin üretimini gerçekleştirmekteyiz. Oldukça sağlam olarak üretilir. Aynı zaman terliklerimiz hafif bir yapıya da sahip olurlar. Ürünlerimiz hakkında detaylı bir bilgi almak ve sipariş vermek için www.sabomar.com adresimi ziyaret etmeniz yeterli olmaktadır.