Değerli sabomar.com ziyaretçileri,  N95 maske diğer maske türleri ile karşılaştırıldığı zaman daha profesyonel amaçla üretilmiş bir maskedir. Bildiğiniz üzere bir çok maske çeşiti mevcut, aldığınız ve kullandığınız maskelerin özellikleri hepimiz için önemli bu yazımızda sizlere N95 Maske ve FFP1,FFP2  standartlarından bahsettik.


N95 maskelerinin FFP1, FFP2 ve FFP3 olmak üzere farklı standartları mevcuttur. Uzmanlar daha iyi korunmak adına N95 maske kullanımını öneriyor.  Bunun nedeni ise cerrahi maskelerin partikül geçişini tamamen engellememesi olarak belirtiliyor. N95 maskelerinin en önemli özelliği viral partiküllerin geçişini %95 oranında  azaltmaktır. Bu maskeler profesyonel tipte üretimi sağlanmış olup son derece  virüs bulaşma riskini azaltmaktadır.  

N95 maskeler belirtilen şekilde yüze takıldığında  belirtilmiş olan güvenlik derecesine kadar koruma sağlarlar. N95 maske  toplum içerisine çıkılacağı zaman takılması gerekmektedir.  Mekanda , dışarıda , araçta , toplu taşımalarda büyük bir  rahatlık ile kullanabilir kendinizi virüslerden koruyabilirsiniz.  Bulunan filteleri ve malzeme kalitesi sayesinde virüslerden sizleri büyük bir ölçüde savuşturur. N95 maskenizi ihmal etmeyiniz,N95 Maskeler koruyucu etkisi elde etmek için zararlı maddeleri N95 filtre yoluyla atılır. Ağız burun ve çeneyi kapsar. Maskesinin kaliteli kumaşı sayesinde  yüzünüz tahrişde olmaz. 

Bulunan filtreleri sayesinde sizleri büyük bir ölçüde zararlı virüslerden koruyarak güvenliğinizi sağlar. Ağız , burun ve çenenizi kapatmak üzere  hava yoluyla temasınızın arasına filtreleri koyarak sizi korur. Kaliteli kumaşı sayesinde yüzünüz tahrişte olmaz.

N95 maskeler profesyonel olarak üretilen maskelerdir sizleri normal maskelere oranla daha fazla koruyacaktır.


N95 Maske çeşitleri için  buraya tıklayıp sayfaya gidebilirsiniz.