Ameliyathane terlikleri üzerinde bulunan atkı sayesinde ayarlanabilir ve tamamen ortopediktir. Ameliyathanelerde veya hastanenin herhangi bir bölümünde hizmet veren personeller ayak sağlığına dikkat etmelidir ve bu nedenle ortopedik ameliyathane terliği kullanmalılar. Ameliyathane terlikleri tıkanabilir özelliğe sahiptir ve uzun ömürlüdür.


Ameliyathane terlikleri üzerinde bulunan atkı sayesinde ayarlanabilir ve tamamen ortopediktir. Ameliyathanelerde veya hastanenin herhangi bir bölümünde hizmet veren personeller ayak sağlığına dikkat etmelidir ve bu nedenle ortopedik ameliyathane terliği kullanılmalılar. Ameliyathane terlikleri yıkanabilir özelliğe sahiptir ve uzun ömürlüdür.

Ameliyathane terlikleri ayağı tüm zararlı parçalardan koruyacak kadar kalın tabakalıdır ve ayak yapısına uygun olarak üretilmiştir. Ameliyathane terliği giyerek ayağınıza herhangi bir maddenin batmasını ve ayaklarınızın ağrımasını önleyebilirsiniz. Ameliyathane terlikleri genelde mavi renkte olsa da beyaz ve siyah gibi farklı renk seçenekleri de mevcuttur. 35-40 numara aralığında ameliyathane terliği üretimi mevcuttur.

Ameliyathane Terliği Kalitesi

Ameliyathane terlikleri bilinen markalardan aldığınız taktirde son derece kalitelidir. 90 derecede yıkanma özelliğine sahip olan ameliyathane terlikleri bayanlar ve erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ameliyathane terliklerinin atkılı ve atkısız modelleri mevcuttur. Her ne şekilde üretilirse üretilsin kalite standartlarına göre üretilmiş olmalıdır.

Ameliyathane Terlikleri Nerelerde Kullanılır?

Ameliyathane terliklerinin birçok alanda kullanılır. Ekonomik, ortopedik ve kaliteli oldukları için pek çok alanda kullanımı tercih edilir. Ameliyathaneler, laboratuvarlar, temiz odalar, temizlik personelleri, oteller, medikal ve sağlık ocakları ve pastanelerde kullanılır.

Unisex oldukları için hem bayanlar hem de erkekler tarafından rahatlıkla kullanılır. Ortopedik olduğu için gün boyu ameliyathane terliği ile gezseniz bile hiç yorulmazsınız. Ayağı saran yapısıyla ayaklarınıza inanılmaz bir konfor verir.

Bayanlar açık pembe, beyaz ve kırmızı renk tonlarında ameliyathane terliği giymeyi tercih ederken erkekler daha çok mavi ve siyah renk tonlarında ameliyathane terliği giymeyi tercih eder.

Ameliyathane Terliği Önemi

Ameliyathane terliği sağlık alanında çalışan personeller için oldukça önemlidir. Tamamen ortopedik üretildikleri için gün boyu rahat gezmeyi sağlar. Böylece personeller olduğundan daha az yorulur ve dolayısıyla daha verimli hizmet verirler. Ameliyathane terliği steril ortamlara uygun şekilde üretildiği için hiçbir şekilde enfeksiyon riski yaratmaz.

Firmamızın web sitesinde kaliteli ve farklı renk tonlarında ameliyathane terliği bulabilirsiniz. Firmamızı internet sitesinden araştırabilir, firmamızı ziyaret edebilir ya da telefon numaramızdan bizi arayabilirsiniz. Detaylı bilgi için danışmanlarımıza başvurabilirsiniz.