Beta Force Ayakkabıları için sorularınızı değerlendirdik? Betaforce Nedir? Beta Force iş ayakkabıların diğer iş ayakkabılardaki farkları nelerdir? Beta Force İş ayakkabıları nasıl yapılıyor? Beta Force Ayakkabının özellikleri nelerdir ?


Betaforce Nedir?

Firmamız, 2017 yılında üretmiş olduğu ham maddeleri kullanarak, ‘BETA-FORCE’ markası adı altında, iş güvenlik ayakkabı ve çizme üretimine başlamıştırç

Satış stratejimiz gereği, ürünlerimizi alım yapmadan önce, inceleyip karar verebilmeniz için, bölge sorumlumuzun, sizi ziyaret etmesini isterseniz, lütfen bize ulaşın kısmındaki telefonlardan, bölgeniz sorumlusu arkadaşımıza ulaşarak, sizleri ziyaret etmesini talep ediniz.

Beta Force iş ayakkabıların diğer iş ayakkabılardaki farkları nelerdir?

Marka olarak Türkiye ilk sıradadır. İş ayakkabı olarak üretiminde kaliteli malzemeler kullanılır. Beta Force ayakkabılarında birden fazla özellikleri bulunduruyor. Her ürün için farklı özellikler bulunduruyor.Bunlardan bazıları şöyledir. Kompozif Burun, Anti-Statik vb... Bunlardan daha çeşitli özellikler vardır. Bazı özellikli ayakkabı ve çizmeler 

Beta Force İş ayakkabıları yıkanabilir mi ?


İş ayakkabıları yıkanabilir. Cırtlı ayakkabılar da yıkanabilir. Cırtlı ayakkabılarda cırt kapanmıyor ise ürünü yıkamasını öneriyoruz.


Beta Force Ayakkabının özellikleri nelerdir ?

Kompozit burun (hafif) İş Ayakkabının ön kısmı 200 joule kadar koruma sağlar.Şok Emici (Anti-Static) parantez içinde belirttiğimiz gibi anti-static statik elektriğe karşı birikimini önleyen maddeden oluşan Kompozit Burunlu İş Ayakkabısıdır.Diğer poliüretan tabanların aksine polimer taban kullanılarak raf ömrü 2 yıldan 8 yıla kadar uzatılmıştır.Tüm ürünler asorti bazında üretilir.Kaymaz taban özelliği taşıyan iş ayakkabı ile kaygan yüzeylerde rahat yürüyebilirsiniz.Kompozitif ayakkabılar kırılmaz tabana sahiptirler.Beta Force Sulu Ortam İş Ayakkabı modeli ile sağlam, şık ve esnek yapısıyla rahatına düşkün kişiler için  üretildi ve birden fazla özellik getirdi. Ayakkabıda iki tane burun özelliği vardır; Birinici çelik burun iş ayakkabının ön kısmı yani diğer adıyla iş ayakkabı burnudur. Çelik ama hissedilmeyen yapıya sahiptir. Bu yapı ile işciler için tehlike riski azalmış olur.İkincisi kompozit burun iş ayakkabının ön kısmı 200 joule kadar koruma sağlar. Şok Emici (Anti-Static) parantez içinde belirttiğimiz gibi anti-static statik elektriğe karşı birikimini önleyen maddeden oluşan iş ayakkabısıdır.Kaymaz taban özelliği taşıyan Çelik Ayakkabı ile kaygan yüzeylerde rahat yürüyebilirsiniz.Kimyasal maddeye dayanıklı özellikle Tekstil Boyahanesinde çalısanlar için önemli bir unsur. Suni deri ayakkabılar polyester içerdiği için sıcak ya da soğukluk değişimlerinden etkilenmezler. Termoplastik Elestamer Malzeme sıcaklık dayanımı ve işlenebilirlik özelliklerinede sahiptirler. Tabandan 6 santimetre itibaren %100 su gecirmez. Sulu ortam iş ayakkabısı özelliğin bir tanesi 30°C derecede yıkanabılır.  Sulu ortam iş ayakkabısında kir tutmaz.  Cırt çalışmadığı zaman suyu veya tozu temizlenmesi gerekmektedir (13.000 defa cırt testi yapılmıştır). Sulu ortam iş ayakkabısında ortopedik poliüretan iç taban bulunmaktadır. Diğer poliüretan tabanların aksine polimer taban kullanılarak raf ömrü 2 yıldan 8 yıla kadar uzatılmıştır.

Anti Statik, Kimyasal maddeye dayanıklı, Kaymaz taban, çelik burun özelliklerine sahip iş ayakkabısı kullanım alan olarak bizim önerimiz; Akücüler, Oto Yıkama, Tekstil Boyahanesi ve farklı yerlerde de kullanabilirsiniz.