Sabo Terlik Modellerinde neden berkemann markası tercih edilir? Sabo Terlik piyasasının en kaliteli ve en dayanıklı markası olan Berkemann ürünlerinin bu kadar tercih edilmesinin altında yatan sebepler nelerdir?


Herkese merhabalar , bugünkü konumuz şüphesiz Sabo Terlik piyasasının en kaliteli ve en dayanıklı markası olan Berkemann ürünlerinin bu kadar tercih edilmesinin altında yatan sebepler.Pek çoğumuz bacak, ayak, ortopedik ve yürüyüş şikayetlerimizle ilgili doktorumuza gittiğimizde , doktorumuzun ilk önerdiği medikal terlikler Berkemann modelleridir.Modellerinin giyim ve dayanıklılık süresi 5 yılı kadar bulduğu görülmüştür.

Gün içerisinde hastanelerde , yemekhanelerde veya ayaklarında herhangi bir ortopedik rahatsızlık bulunan kişilerin en büyük yardımcısının Berkemann olduğunu söylemek,gayet yerindedir. Bu sebeptendirki ayakkabı markalarında dünyada nasıl ki (Nike , Adidas , Puma , Reebok) kaliteleriyle dünyada söz sahibi ise , Sabo terlik , bayan terlik , ortopedik terlik , ayakkabı da Berkemann tüm dünya ya büyük miktarda terlik ihraç etmektedir.

Tercih edilmesinin altındaki sebeplerden biri de ;

Klasik Sabo Terlik modellerinin dışında , gerek malzeme olarak , gerekse model olarak pek çok farklı türde , her kitleye hitap edebilecek terlikler üretiyor olmasıdır. Bu kadar kaliteli olmasıyla , tahmin edersiniz ki içerisinde asla ucuz malzeme , düşük maliyetli parça ve kalitesiz kalıplar bulunmaz. Bu bakımdan Alman mühendisliğinin garantisi altındadır.


Berkemann Sabo Terlik Modellerini başarılı kılan özelliklerden bir tanesi de günün her saati hemen her mekanda rahatlıkla kullanılabiliyor olması. Bu özelliği, Berkemann Sabo Terlik çeşitlerini "hastane terliği" "hastane terlik" "hemşire terlik" veya "medikal terlik" olarak anılan diğer sabo terlik çeşitlerinden ayırıyor.



Neden Berkemann ?

Berkemann tahta sabo terlikler tamamen el işçiliği ile yapılmaktadır. Sağlıklı bir ayak giysisi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli konu tabanın, ayağın ideal, ortopedik formunu destekleyici olmasıdır. Yumuşak ve esnek tabanlarla bu formun sağlanması mümkün değildir.Tabanın mutlaka belli bir sertlikte olması gerekmektedir aksi takdirde ayağın ortopedik yapısı bozulabilir. Bu sebeple Berkemann, Klasik Sabo Terlik üreticileri içerisinde özel bir yere sahip. Çünkü ürettiği Sabo Terlik modelleri son derece dayanıklı, sağlıklı ve ortopedik. Bu da Berkemann Sabo Terlik’i kullanıcıların gözünde oldukça ideal bir tercih haline getiriyor. Berkemann Terlik‘in en önemli özelliklerinden birisi terliğin imalatında asla Solvent veya benzeri sentetik bir malzemenin kullanılmıyor oluşu. Doğallık, özellikle medikal sektör için üretim yapan pek çok terlik üreticisinde rastlanmayan bir özellik.


Rahat Topuk Özel Tasarım

Berkemann çok farklı sayıda taban ve topuk çeşidine sahip terliklerle tüketicilerine ulaşmaktadır. “Rahat, ayak ile başlar” sözünden hareketle, ürettiği her terlik modelinde rahatlık ve komfora önem veren Berkemann, ahşap tabanlı terlikleriy le de dikkat çekmektedir. Berkemann Terlikler bazı kısımları kavak ağacından üretilirler. Bu da terliklerin son derece hafif ve zamanla ayak tabanına uyum sağlayan bir yapıya sahip olmasını sağlar. Kavak ağacının hafif yapısı, terliğin ayağı yormamasına neden olur ve bu sayede gün boyunca rahatça kullanabileceğiniz harika bir terlik elde etmiş olursunuz.


TABAN KISMI: Ses ve kaymaya karşı özel dokulu kauçuktan üretilmiştir.

GÖVDE KISMI: Hafif ve esneklik nedeniyle özel Kanada Kavak Ağacından imal edilmiş olup gün boyu rahatlık için iç kısmı ortopedik olarak formlandırılmıştır. Hakiki deriden üretilmiştir, ter emici özelliğe sahiptir.