Belirli işletmelerde, genellikle sağlık ve üretim hane içeren yerlerde, hijyen ve sanitasyon kurallarını korumak adına belirli önlemler alınmaktadır. İş yerine özel kıyafetler, terlikler, aksesuarlar ve yapılan işe özel kurallar iş çeşidine göre belirlenmektedir. Dışarıdan içeriye her hangi bir kiri veya dış organizmayı taşımamak adına sabo terlik ve crocs terlikler kullanılmaktadır. Yaygın olarak kullanılan sabo terliklerin yerini artık daha konforlu ve kullanımı rahat olan crocs terlik almaya başlamıştır.


Özel Terliklerin Kullanım Alanları?

Hijyen amacı ile rahatlık amacı ile ve kullanım kolaylığı amacı ile crocs terlikler tercih edilebilmektedir. Ergonomik yapısı itibari ile uzun süreli ayakta kalma durumlarında dahi ağrıları en aza indiren bir özelliktedir. Yumuşak yapısı ile yürüyüş esnasında batma ve yorgunluk hissini en aza indirir. İşletmelerin özelliği gereği sağlık kuruluşlarında, gıda işletmelerinde, üretim fabrikalarında, catering yapan iş yerlerinde, laboratuvar ve benzeri işletmelerde iç ve dış alan kıyafetleri özellikle çalışanlar için ayrı olmalıdır. İçeride tercih edilen terlik çeşitlerinden biri olan crocs terlikler hem gün boyu ayakta çalışan kişiler için kolaylık ve konfor sağlamaktadır hem de hijyenik kuralların yerine getirilmesine yardımcı olmaktadır.

Crocs Terlik Modelleri ve Özellikleri

Crocs terlikler ergonomik yapıya sahiptirler. Her ayak şekli için rahatlık sağlayan özelliktedirler. Taban yapıları itibari ile kaygan zeminlerde dahi yere tutunma özelliği göstermektedir. Tırtıklı bir tabana sahiptir. Ayağı rahatsız etmeden yol tutuşunu arttırmak amacı ile yapılmıştır. Ayağı sararak rahatlık sağlamaktadır. Ortopedik özelliğe sahip terliklerdir. Ayağın gün içerisinde tamamen kapalı kalmasını önleyerek hava almasını sağlamaktadır. Üst ve yan taraflarında belirli büyüklerde rahatsız etmeyecek şekilde delikler bulunmaktadır. Bunlar sayesinde hem ayağınız bütün gün kapalı kalmaz hem de hava alarak koku oluşumu engellenir. Estetik açıdan da hoş bir görüntü oluşmaktadır. Arka bandının hareketli yapıda olması ile hem terlik hem de ayakkabı görünümüne kavuşmanızı sağlar. Hareketli bir iş hayatına sahip olanlar için ayağınızdan çıkmasını istemiyorsanız arka bandı kullanarak ayakkabı şekline getirebilirsiniz. Bu bant ayağın terlik içerisinde kaymasını önlemek amacı ile yapılmıştır. Kullanımı tamamen kişi isteğine bağlıdır. İstediğiniz renk ve özellikte birçok çeşidi bulunmaktadır.



Crocs Terlik Özellikleri Niçin Önemli?

Crocs Terlik Modelleri Çok Farklı Renklere Sahip Olabilirler

Crocs Terlik aslında pek çok açıdan bir sabo terlik modeli. Terliğin başarılı ve pratik kalmasını sağlayan önemli özelliklerin tümü bir sabo terlik modelinde zaten bulunuyor. Nedir bu özellikler? Öncelikle crocs terlik hafif malzemeden üretilmiştir. Sitemizdeki diğer sabo terlik modelleri gibi ön kısmı kapalı olan Crocs Terlik çeşitleri aynı zamanda bir topuk bandına sahiptir. Bu da terliklerin ayaktan çıkmasını son derece zor bir hale getirir. Ortopedik tabana sahip olan bu sayede uzun mesailerin vazgeçilmezlerinden birisi olan Crocs Terlik, bu özelliğiyle tıpkı "hemşire terliği", "doktor terliği" ve benzeri isimlerle anılan sabo terlik modellerine oldukça benzerler. Farklı renk seçeneklerine sahip olan crocs terlik çeşitleri nefes alan ön kısımları, ortopedik tabanları, üretildikleri hafif malzemeler bakımından son derece popüler olan terlik modelleridir ve sabo terlik modellerinin kullanıldıkları hemen her yerde kullanılırlar.


Peki crocs terlik ve sabo terlik modellerini birbirinden ayıran şey nedir? Ya da sorumuzu biraz daha farklı bir şekilde soralım; crocs terlik modellerini sabo terlik çeşitlerinden farklı kılan özellikler var mıdır? Şayet böyle özellikler varsa bunlar nelerdir? Aslında yukarıda da bahsettiğimiz gibi temel olarak bir sabo terlik ve crocs terlik modelini birbirinden ayıran çok bir şey yok. Ancak crocslar çeşitlerinin topuk bandı kısımları ve diğer artıları bu terlikleri çok daha kullanışlı ve popüler kılmaktadır. Sitemizden farklı renk seçeneklerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz crocs terlik çeşitleri kaymaz tabanları sayesinde terlikler ayaklarınızdayken tempolu yürümenize de olanak verir. Tüm bu özelliklerinden dolayı crocslar bir sabo terlik modelinden biraz daha popüler ve pratik bir terlik modeli olarak karşımıza çıkar.


Sitemizden de ulaşabileceğiniz crocs terlik modelleri tüm bu özelliklerine ek olarak aynı zamanda sadece kaliteli poliüretan malzeme kullanılarak üretilirler. Her ne kadar sabo terlik modelleri arasında da bu maddeye rastlanıyor olsa da, crocs modelleri için genellikle başka bir malzeme kullanılmaz. Eğer siz de hafif ve pratik crocs çeşitlerine ulaşmak isterseniz tek yapmanız gereken siztemizden sipariş vermek.