Merhabalar değerli Sabomar Blog  okuyucuları , bugün sizlere  sosyal medyada büyük yankı uyandıran , hastanelerde ve meslek gruplarında hemen hemen her kitleye hitap eden ve moda akımını sabo terlik ile müthiş uyarlamış bir marka olan Shoerooke’ den bahsedeceğim. 

"SHOEROKEE" tescilli Türk markası olup,


Tamamıyla el üretimidir.


Tüm ürünlerinde Gerçek Deri Taban kullanır.


SHOEROKEE 5 nokta anatomik yumuşak taban sistemi; 5 önemli noktadan, anatomik taban desteği vererek, sırt ve ayak ağrılarını rahatlatır.


Zemine temas eden taban; zeminle ayağın temasını engellediği gibi spor ayakkabısı rahatlığı sunar ve kaygan zeminde tutunur, kaymayı engeller.


İç astarı dayanıklı kumaş olup, dış yüzey boyası su, güneş ve dış etkenlerden etkilenip akma ve dökülme yapmaz.


İlk olarak markayı birlikte inceleyelim.


  • Markanın öncelikli temel ilkesi %100 müşteri memnuniyetini tavizsiz sürdürmek.

  • Sabo terlik ürünlerini , kalıplaşmış medikal modellerinden çıkararak , moda ve tasarımla birleştirerek bunu çok iyi bir uyum içerisinde ürünlerine entegre etmişlerdir.

  • Farklılığı ,kaliteyi , marjinalliği ve estetiği ön planda tuttuklarını görmek oldukça mümkün.

  • Terlik tabanlarını oldukça kalite malzemelerden oluşturarak , terliği giyecek müşterinin ayak sağlığına ve ayak problemlerine dikkat eder.

  • Ve son olarak , hedeflenen şeylerden bir diğeri ise markanın ürünlerini giyecek olan her kitlenin , hem gün içinde ayak sağlığına rahat ettirmek – ortopedik bir çözüm getirmek , hem de rahatlık için seçilen bu ürünün göze ve zevklere hitap etmesini sağlamak.