Lumberjack Castello erkek terlikleri günlük kullanımlarda erkeklere büyük kolaylık ve rahatlık sağlıyor. Özel tabanı ile ayaklara büyük rahatlık sağlar. Ortopedik terlik özelliğine sahip olan Lumberjack Castello erkek terlikleri her ortamda ayaklara konfor sağlıyor. Lumberjack Castello erkek terlikleri kapalı burun özellikli olduğu için her ortamda rahatlıkla giyilebilir. Birçok erkek işe giderken, evde otururken, markete giderken ve birçok ortamda kolaylıkla bu terlikleri tercih ediyor.

Lumberjack Castello Erkek Terlik Modelleri

Lumberjack Castello erkek terlikleri üstü delikli olarak üretilir. Bu durum hem terliğe ayrı bir görüntü katar hem de ayakların hava almasını sağlar. Lumberjack Castello erkek terlikleri sert tabana sahiptir ve bu yüzden birçok kişi tarafından tahta terlik olarak anılır. Sert tabanlı olmaları sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile ayakları yormayan bir yapıya sahiptirler.

Lumberjack Castello terlikler talebe göre üstten bağcıklı da olabilir. Bilekten geçirmeli modelleri de oldukça dikkat çekicidir. Lumberjack Castello terlikler sade ve klasik görünüme sahiptir bu yüzden genç yaşlı demeden her yaş grubu erkek tarafından tercih edilir.

Lumberjack Castello Erkek Terliklerinde Renk Seçeneği

Lumberjack Castello erkek terlik modellerinde daha çok siyah ve koyu mavi renk kullanılsa da gri, yeşil, beyaz ve kahverengi renk tonları da erkekler tarafından çok sık tercih edilir. Renk seçeneği tamamen sizin tercihinize kalmıştır fakat her renk Lumberjack Castello erkek terlik modellerine yakışmaktadır.

Kendinize hangi rengi yakıştırıyorsanız ve hangi modeli beğendiyseniz onu tercih etmelisiniz. Rahatlık kadar beğeni de terlik seçiminde oldukça önemlidir.

Kaliteli ve Her Bütçeye Uygun Terlik

Lumberjack Erkek terlikleri son derece kalitelidir. Sağlık bakanlığından onaylı terlikler uzun süre kullanım sağlar. Ayaklara hiçbir şekilde zarar vermediği gibi yürürken bile ayakları dinlendirir. Sabo marka Lumberjack Castello terliklerinde her bütçeye uygun terlik modelleri mevcuttur.

Sizler de ayaklarınızın rahatını düşünüyorsanız Lumberjack Castello terliklerinden yana tercihinizi kullanarak şıklığın ve rahatlığın tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. İster uzun yürüyüşlerde, isteri ş yerinde çalışırken ister evde otururken rahatlıkla terliklerinizi kullanabilirsiniz.  Detaylı bilgi için www.sabomar.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.