Sıcak yaz aylarında ayaklarımızın rahat edebilmesi için en çok tercih edilen modeller terliklerdir. Terlikler, ev içerisinde ve dışarıda gün boyu devamlı ayağımızda olduğu için modeller ve özellikleri çok önemlidir. Terlik seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bir çok nokta vardır. Bunlardan bazıları ise; öncelikle ortopedik bir terlik seçimi yapmalısınız. Çünkü terlikler tüm gün ayağımızda olacaksa eğer ve kalitesiz, rahatsız, sağlığa zararlı maddeler barındıran bir terlik satın almışsanız ayak sağlığınız risk altında olacaktır. Bu tip rahatsızlıklar ve sorunlar yaşamamak adına terlik satın alırken yapacağınız seçimlere büyük özen göstermelisiniz.

 

Yeni Sezon Terlik Modelleri

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte terlik modelleri üretiminde de çeşitlilik artış göstermeye başladı. Sabo Terlik modellerinden birkaçını sıralayacak olursak, özellikle mesleği doktorluk olan, aşçılık olan ve temizlik görevlisi olan kişilerin büyük bir çoğunluğunun rahat bir çift terlik seçimi yapmak istediğini biliyoruz. Bunun için çeşitli modellerde terlikler mevcuttur. Öncelikle eğer temizlik görevlisi iseniz ve terlik satın alacaksanız, ürünün özelliklerini öğreniniz ve rahat olup olmadığından emin olunuz.



Sabo Terlikler Ve Özellikleri

Byguru Bergama babet bayan sabo terliklerin iç kısımları hakiki deriden oluşur. Dış kısımları ise PVC’ den oluşur. Birden fazla renk seçeneği bulunmaktadır. Byguru sabo terlik modelleri ayak anatomisine uygun olarak üretilir ve ortopedik bir yapıya sahiptir. Hemşire terliği olarakta bilinen bu terlik modelleri, zamanla ayağınızın şeklini alarak sanki ayağınız için özel üretilmiş bir terlikmiş hissi vererek gün boyunca ayaklarınızın rahat etmesini sağlamaktadır. Terliklerin ön ve üst kısımları kapalıdır. Fakat üzerinde bulunan minik delikler sayesinde ayaklarınız gün boyu nefes alır. Bu sayede ayak sağlığınızı tehdit eden bakterilerin ve enfeksiyonların oluşmasına, mantar hastalığının oluşmasına ve ayak parlaklarınızda oluşacak nasır gibi rahatsız edici durumlardan ayaklarınızı korur.



Peki, Bu Sağlıklı Terlikleri Nereden Satın Alacağız ?


Ayağınızı yormayan, gün boyu terli kalmasını önleyen, ortopedik yapısı sayesinde ayağınızın şeklini alan ve bu gibi birçok ayak sağlığınızı tehdit eden durumlardan uzak kalabilmek için terlik seçimi yapmak isterseniz sitemiz üzerinden bu ürünlere ulaşabilirsiniz.